Blije medewerkers zorgen voor blije gasten en daarom willen wij de leukste werkgever zijn! Wij geloven erin dat onze mensen het verschil maken. Wanneer onze medewerkers tevreden zijn en met plezier naar hun werk gaan zullen onze gasten dat merken. We doen er alles aan om de leukste werkgever te zijn. Zo bieden we onze medewerkers doorgroeimogelijkheden, trainingen en opleidingen en een ongekend goede werksfeer met borrels, feesten en leuke teamactiviteiten.

Binnen Hanex Hospitality Group is geen dag hetzelfde. Kortom, de perfecte plek voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling en dat allemaal in een dynamische omgeving. Ondanks de verschillende merken, werken we allemaal vanuit dezelfde kernwaarde. Ben jij enthousiast over Hanex Hospitality Group of heb je interesse in een specifieke vacature? Klik hieronder op het merk waar je wilt werken en solliciteer direct online.

Hanex Tankstations & Carwashes

De leukste tussenstop 

Word jij enthousiast van een werkomgeving waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid samengaan met hard werken? Dan is Hanex dé werkgever voor jou! Voor onze gasten willen wij de leukste tussenstop zijn! En jij kan hét visitekaartje van onze locatie worden.

Bij Hanex willen we anders zijn dan anderen. Om het maximale plezier uit ons werk te halen, gebruiken we 5 succesfactoren. Die vinden we heel erg belangrijk. Ze helpen ons met succesvol zijn. Meer weten? Check de vacatures op www.hanex.nl

Even écht lekker

Een aantal Hanex Tankstations van HH group zijn voorzien van onze unieke formule: Kwartiertje. Naast tanken, je auto wassen en een heerlijke kop koffie hebben wij op deze locaties namelijk een super gaaf horecaconcept met onder andere verse smoothies, broodjes en salades. Onze gasten kunnen deze heerlijke versbereide producten zowel op onze sfeervolle locatie als onderweg nuttigen.

Werk je bij Kwartiertje, dan ben je dus eigenlijk horecamedewerker én tankstationmedewerker. Meer weten? Check de vacatures op www.hanex.nl of neem een kijkje op www.kwartiertje.nl

Village living in the heart of the city 

De rode draad door onze organisatie is onze passie voor gastvrijheid. Waarom? We willen graag een positieve impact maken in het leven van mensen. En daar kun jij aan bijdragen! Samen met jouw team ga je iedere dag weer voor dat geluksmomentje voor onze gasten. Geluk zit in kleine dingen (zo lang ze maar héél lekker zijn).

Als je bij The Villy wilt werken moet connectie maken met anderen écht jouw ding zijn. Bij The Villy doen we dingen samen in plaats van alleen. Er gebeuren verbazingwekkende dingen als mensen bij elkaar komen en ons succes wordt bepaald door onze community. We leggen de lat hoog en wachten niet op kansen, maar creëren ze. Benieuwd? Check www.thevilly.com.

Een kop koffie én een fijne dag

Bij COFFEELAB gaat het om oprechte wederzijdse betrokkenheid. Uiteraard vinden wij goede koffie heel erg belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om een goed gevoel. Op plekken waar het van toegevoegde waarde kan zijn willen wij dit gevoel delen. Altijd op loopafstand van het station, altijd in ontwikkeling. We omarmen ons COFFEELAB DNA, maar vinden het ook belangrijk dat iedere vestiging in elke stad uniek is en zich vormt naar deze stad en de mensen die er wonen. Een glimlach, herkenning en een leuk gesprek ontstaat volgens ons alleen als je jezelf blijft, maar je ook aanpast aan de ander.